Interview met de heer Kutlu


1.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
Lekker snel, we hadden geen zin om 3, 4 weken in de troep te zitten. Daarbij is de kwaliteit van een prefab uitbouw net zo goed als die van een traditionele uitbouw, en niet onbelangrijk de prijzen verschillen ook niet van elkaar.   
 
2.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Goed, we waren echt tevreden, de timmermannen werkten echt netjes. We hebben niks te klagen van het begin tot aan de oplevering.
 
3.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
Ja, eigenlijk binnen drie dagen, maandag werd de fundering gelegd, dinsdag werd het restant van de voorbereidingen gedaan. Woensdag werd de uitbouw zonder problemen geplaatst. De stukadoor kon de volgende dag al stukken, dus binnen 4 dagen was de gehele uitbouw ook afgewerkt.
 
4.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw?
Jazeker! Als ze alles zo doen, zoals ze bij ons hebben gedaan, zal ik Prefast zeker aanraden. Ze lossen namelijk ook problemen goed op. Zo was er bij ons aan de buitenkant een voegnaad gescheurd, maar direct kwam er een timmerman langs om dit probleem te fixen.
 
5.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Ja misschien één punt, dat betreft de communicatie, je werd altijd wel teruggebeld of gemaild maar daar ging vaak wel eens een tijd overheen.