Uitbouw zijkant woning

Een uitbouw van de zijkant van uw woning biedt veel voordelen. Maar misschien ziet u op tegen weken- of maandenlang bouwvakkers in uw woning, met de bijbehorende herrie, rommel en stof? Dan heeft Prefast een perfect oplossing voor u: een prefab uitbouw. Prefast realiseert in slechts 5 dagen een uitbouw van eersteklas kwaliteit.

Met een uitbouw geniet u van meer ruimte en woonplezier

De belangrijkste reden voor een uitbouw is meestal uitbreiding van de leefruimte in woning. Daarnaast vergroot het uw gevoel van rust en woonplezier. Een uitbouw is ook erg praktisch. U heeft meer mogelijkheden uw woning anders in te richten, bijvoorbeeld met grotere meubels. Ook als u een feest of andere bijeenkomst organiseert in woning, is meer ruimte zeer prettig.

Daarnaast is een uitbouw een uitstekende investering die zichzelf terugverdient. U zult merken dat wanneer u de woning wilt verkopen, deze aanzienlijk meer oplevert dan zonder uitbouw. U zit dus altijd goed: blijft u in uw woning, dan heeft u meer ruimte en meer woongenot. Gaat u uw woning verkopen, dan heeft u aanzienlijk financieel voordeel.

De voordelen van een prefab uitbouw op een rij

  • In 5 dagen realiseren wij uw uitbouw. U heeft dus niet weken of zelfs maandenlang bouwvakkers over de vloer, stof en lawaai.
  • Gegarandeerd een uitbouw van superieure kwaliteit; hoog afwerkingsniveau, onderhoudsarm en duurzaam.
  • De isolatiewaarde van een Prefast uitbouw is zeer hoog.
  • U krijgt bij ons standaard 10 jaar garantie op de uitbouw.
  • Oplevering naar uw eigen wensen: u stelt de uitbouw eenvoudig en snel zelf op maat zelf samen.

Honderden tevreden klanten gingen u voor. Laat u inspireren en bekijk hier een groot aantal voorbeelden van onze opgeleverde projecten.

Heb ik een vergunning nodig voor een uitbouw aan de zijkant van mijn woning?

Voor een uitbouw aan de zijkant van uw woning is niet altijd een vergunning nodig. Dit kan per gemeente verschillen. We spreken dit uiteraard vooraf samen met u door. Mocht er een vergunning nodig zijn, dan ontzorgen wij u. We regelen dan het complete proces van aanvraag en afhandeling.

Wat kost een uitbouw aan de zijkant van uw woning?

Bent u benieuwd naar de kosten van een prefab uitbouw aan de zijkant van uw woning?. U berekent eenvoudig de prijs vooraf met onze offertemodule. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down