Veelgestelde vragen

Misschien kunnen we u helpen met de veel gestelde vragen hieronder. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@prefast.nl.

Prefast levert uitbouwen door heel Nederland. Bij grote afstanden zouden wij u graag eerst voorzien van een offerte voorgaand de afspraak.
Prefast levert uitbouwen in allerlei maten. Onze maximale diepte is 4 meter vijftig en maximale lengte is 15 meter. Ook kunnen wij twee uitbouwen om de hoek van uw woning plaatsen!
Het kan voorkomen dat tijdens de bouw van het huis er extra heipalen zijn geslagen voor een eventuele uitbouw. Prefast kan echter geen gebruik maken van deze palen en zal altijd zijn eigen palen laten slaan.
Het is voor ons mogelijk om naast een bestaande uitbouw verder te bouwen. Echter kunnen wij niet op een bestaande vloer bouwen en zal de vloer gesloopt moeten worden.
Het is met ons systeem goed mogelijk om een uitbouw te plaatsen tussen de uitbouwen van uw buren.
Prefast streeft ernaar om de uitbouw 16 weken na overeenkomst geleverd te hebben, mits tijdige leveringen derden.
Na het inmeten/uittekenen van de uitbouw wordt het duidelijk of het mogelijk is om de wanden/het plafond strak door te laten lopen.
Als uw kozijnen nog in goede staat zijn is het mogelijk om de kozijnen over te plaatsen.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down