Uitbouw woning achterkant

Denkt u over een uitbouw van uw woning aan de achterkant, maar ziet u op tegen weken- of zelfs maandenlange bouwwerkzaamheden? Prefast heeft een perfecte oplossing voor u. Wij realiseren in slechts 5 dagen een uitbouw van superieure kwaliteit. We vertellen u graag meer over de voordelen van onze prefab uitbouw oplossingen.

Prefab uitbouw van uw woning aan de achterkant

De belangrijkste reden om voor een uitbouw te kiezen is natuurlijk vergroting van uw woonruimte. Maar een uitbouw biedt meer dan alleen een grotere ruimte, het vergroot ook de rust en het woongenot bij u thuis. Daarnaast biedt een uitbouw u meer keuze op het gebied van inrichting, bijvoorbeeld grotere meubels. En u komt veel minder snel ruimte tekort als u een etentje of feestje geeft.

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

De voordelen van een prefab uitbouw van uw woning aan de achterkant

Een uitbouw van uw woning aan de achterkant heeft een specifiek voordeel, namelijk dat hiervoor vrijwel nooit een bouwvergunning nodig is. En mocht dat toch het geval zijn, dan ontzorgen we u en regelen de vergunning zelf. Daarnaast biedt een prefab uitbouw nog meer voordelen. We zetten ze voor u op een rij:

  • Korte doorlooptijd: geen weken of zelfs maanden bouwvakkers over de vloer met bijbehorend lawaai en stof, maar slechts vijf dagen. 
  • Kwaliteit: Prefast werkt uitsluitend met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen.
  • Duurzaamheid: een prefab uitbouw van Prefast is onderhoudsarm, duurzaam en biedt een zeer hoge isolatiewaarde.
  • Maatwerk: vooraf nemen we al uw wensen met u door, om de uitbouw zoveel mogelijk op maat voor u samen te stellen.

Geniet na vijf dagen al van uw uitbouw

Prefast was de eerste in Nederland met prefab uitbouwoplossingen. Met onze ervaring en vakkennis zetten wij een hoogwaardige en duurzame top-uitbouw voor u neer, in 5 dagen. Het maakt niet uit waar u woont, onze installatieteams werken door het hele land. 

We maakten al heel wat huishoudens in Nederland blij met een prefab uitbouw. We bieden u graag inspiratie en we verzamelden hier een groot aantal voorbeelden.

Wat kost een uitbouw van uw woning aan de achterkant?

Vanzelfsprekend wilt u van tevoren graag een kostenindicatie. U berekent het eenvoudig zelf met onze offertemodule: na het invullen ziet u direct wat de uitbouw kost. Heeft u vragen of wilt u meer informatie: neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

bereken uw uitbouw!

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down