Aanbouw Rotterdam

Op zoek naar meer ruimte in je huis in Rotterdam?

Dan is een aanbouw van Prefast wellicht iets voor jou. Prefast is de specialist in het realiseren van hoogwaardige prefab aanbouwen en staat bekend om haar kwalitatieve materialen en afwerking.

De Voordelen van een Aanbouw bij Prefast

Met een aanbouw van Prefast kun je op eenvoudige en snelle wijze meer leefruimte creëren. Bovendien verhoog je door de aanbouw niet alleen de waarde van je huis, maar krijg je ook een grotere woonruimte. Prefast maakt gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Prefast hanteert daarbij een unieke werkwijze waardoor de aanbouw snel en efficiënt wordt gerealiseerd. Hierbij een klein stappenplan van interesse tot montage van een uitbouw.

  1. Vraag een prijsindicatie aan via onze offertemodule.
  2. PREFAST bezoekt u voor verdere besprekingen.
  3. Ontvang de definitieve offerte.
  4. PREFAST regelt eventuele vergunningen.
  5. Maakt de prefabricage.
  6. Plaatsing en afwerking in 5 dagen.

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

Voorbeeld Aanbouwen in Rotterdam

Prefast heeft in Rotterdam talloze voorbeelden gerealiseerd van aanbouwen die perfect aansluiten bij de stijl van het huis. Of je nu op zoek bent naar een extra slaapkamer, woonkamer of keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze voorbeelden en laat je inspireren.

Prefab, Hét Voordeel voor Rotterdammers

Met een prefab aanbouw van Prefast ben je verzekerd van een hoogwaardige en duurzame uitbouw. Bovendien is een prefab aanbouw in Rotterdam sneller en voordeliger dan een traditionele aanbouw.

Dit komt omdat wij de uitbouw in onze fabriek maken en daarna alleen bij u hoeft te monteren, dat proces duurt ongeveer 5 dagen om u zo min mogelijk overlast te bezorgen en zo snel mogelijk van uw nieuwe ruimte gebruik te kunnen laten maken. Daarnaast is de aanbouw geheel aan te passen op uw wensen en behoeftes!

Ontdek de Mogelijkheden van je Aanbouw in Rotterdam

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een aanbouw in Rotterdam? Maak dan gebruik van onze uitbouw configurator en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Of neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down