Aanbouw Amstelveen

Vergroot uw woning in Nijmegen met aanbouw specialist Prefast. Onze efficiƫnte en snelle plaatsing garandeert binnen 5 dagen een aanbouw die volledig aan uw wensen voldoet.

Waarom een aanbouw?

Extra ruimte en comfort in huis? Een aanbouw biedt vele mogelijkheden. Het is een investering die uw levenskwaliteit verhoogt en de waarde van uw woning vergroot.
Of u nu een grotere woonkamer/keuken of eetkamer wilt, Prefast is de oplossing!

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

Voorbeelden van aanbouwen in Nijmegen

Bij Prefast hebben we al talloze aanbouwen geplaatst in Nijmegen en hebben we vele tevreden klanten mogen helpen. Of u nu op zoek bent naar een moderne of traditionele uitbouw, wij staan altijd garant voor een resultaat dat aan uw wensen voldoet. Aanbouwen in Nijmegen zien? Bekijk hier onze voorbeeldenpagina.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Bij Prefast staan hoogwaardige materialen en een stijlvolle afwerking voorop. Onze aanbouwen zijn op maat gemaakt en kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Onze verfijnde technieken en materialen waarborgen een lange levensduur en een uitstekende kwaliteit. Wij geloven dat onze klanten het beste verdienen en werken daarom met de beste materialen en afwerking.

Voordelen van een prefab aanbouw van Prefast

Een prefab aanbouw van Prefast biedt u snelle en efficiƫnte plaatsing, hoogwaardige materialen en een stijlvolle afwerking. Onze ervaring en deskundigheid garanderen een aanbouw die aan uw wensen voldoen.

Werkwijze van Prefast

Bij Prefast willen we het u zo eenvoudig en snel mogelijk maken om uw woning in Nijmegen uit te bouwen. Onze stappen zijn eenvoudig en transparant. Hieronder leggen we onze werkwijze uit:

  • Vul onze snelle offertemodule in en ontvang online een indicatieprijs voor uw aanbouw.
  • Prefast komt graag bij u langs om alles te bespreken, zodat we precies weten wat uw wensen en eisen zijn.
  • Na het bezoek ontvangt u de definitieve aanbieding.
  • Indien nodig regelt Prefast de vergunning voor u.
  • Vervolgens wordt uw aanbouw prefabricated en op maat gemaakt.
  • Tot slot wordt uw aanbouw in slechts 5 dagen geplaatst en afgewerkt, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe ruimte.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down