Uitbouw Nijmegen

Meer Ruimte en Comfort met Prefast

Bent u op zoek naar meer ruimte en comfort voor uw woning in Nijmegen? Prefast is dé specialist in het realiseren van uitbouwen in Nijmegen en biedt uitbouwoplossingen op maat. Onze snelle, efficiënte en hoogwaardige aanpak garandeert u een uitbouw die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen.

Waarom Kiezen voor een Prefast Uitbouw?

Wij van Prefast geloven dat uw huis een uitbreiding verdient die volledig op uw specifieke wensen en eisen is afgestemd. Daarom bieden we u een gratis adviesgesprek waarin we samen met u het ideale plan opstellen. Onze ervaren vakmensen en hoogwaardige materialen zorgen daarna voor een snelle en efficiënte realisatie van uw uitbouw.

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

De Werkwijze van Prefast

Bij Prefast beginnen we altijd met een gratis adviesgesprek waarin we uw specifieke wensen en eisen bespreken. Vervolgens wordt het op maat gemaakte plan opgesteld. Indien nodig regelt Prefast een vergunning voor u. Daarna kan het beginnen! Prefast zal uw uitbouw prefab in onze fabricagehal maken en zullen het daarna binnen 5 dagen bij u monteren! Ons personeel bestaat uit behulpzame en professionele vakmannen, samen met de kennis die wij hebben en ons profesioneel team zullen wij een perfect eindresultaat regelen. Bekijk hier voorbeelden van al afgemaakte projecten!

Voorbeelden van Uitbouwen in Nijmegen

Wij zijn trots op onze realisaties in Nijmegen en omgeving. Net zoals geen ander weten wij dat extra woonruimte moeilijk te vinden is en erg duur. Daarom bieden wij aan uw bestaande woonruimte te vergroten! Bekijk onze voorbeelden en laat u inspireren door de mogelijkheden. Of maak gebruik van onze configurator en stel uw uitbouw samen.

Prefast - Uitbouw Specialist in Nijmegen

Bij Prefast kunt u vertrouwen op jarenlange ervaring en deskundigheid als het gaat om uitbouwen in Nijmegen. Onze aanpak is snel, efficiënt en vakkundig, waardoor u zeker bent van een uitbouw die voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Stel uw uitbouw samen in onze configurator en ontdek de mogelijkheden!

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down