Uitbouw woonkamer

Denkt u over het uitbouwen van uw woonkamer, maar ziet u op tegen wekenlange bouwwerkzaamheden? Dan is een prefab uitbouw van uw woonkamer een perfecte oplossing. In 5 dagen realiseert Prefast een uitbouw van superieure kwaliteit. En er zijn nog meer voordelen: we zetten ze op een rij.

Uitbouw woonkamer: de voordelen

Een grotere woonkamer biedt veel voordelen. Alleen al de ervaring van meer ruimte vergroot de rust en het woonplezier. Daarnaast is het ook praktisch; misschien wilt u mooie nieuwe meubels aanschaffen, die in de huidige situatie net niet passen. En u komt niet direct in de problemen wanneer u een etentje, verjaardags- of ander feestje wilt geven. Een bijkomend voordeel is dat uw woning fors in verkoopwaarde stijgt wanneer u het woonoppervlak uitbreidt.

De voordelen van een prefab uitbouw

De sterkste argumenten om voor een prefab uitbouw te kiezen zijn de korte bouwtijd en de hoogwaardige kwaliteit:

Niet weken of zelfs maanden bouwvakkers over de vloer en lawaai en stof in huis, maar slechts vijf dagen.

De hoogwaardige kwaliteit; alle onderdelen en materialen waar we mee werken zijn zorgvuldig geselecteerd op hoge kwaliteit en we realiseren altijd een hoog afwerkingsniveau. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en duurzaam. Ook is de isolatiewaarde van een prefab uitbouw zeer hoog.

U krijgt standaard 10 jaar garantie op de prefab uitbouw. Een prefab uitbouw is daarnaast zeker geen standaardoplossing. U kunt de uitbouw namelijk helemaal naar uw eigen wensen samenstellen. We maakten al heel wat klanten blij met een prefab uitbouw, bekijk hier een groot aantal voorbeelden.

Onze werkwijze

Wij bouwen uw woonkamer graag binnen vijf dagen uit, inclusief afwerking en installatiewerk. We beperken de overlast voor uw huishouden - en voor de buren - tot een minimum. De stappen van onze werkwijze op een rij:

  • Vul simpel en snel onze offertemodule in en ontvang een indicatieprijs voor uw uitbouw.
  • Prefast komt bij u langs om alles door te spreken.
  • U ontvangt de definitieve aanbieding met een complete en transparante prijs, gegarandeerd zonder verborgen kosten.
  • Prefast regelt – indien noodzakelijk – een vergunning.
  • Prefast prefabriceert uw uitbouw.
  • Plaatsing en afwerking van de uitbouw in 5 dagen.

Het maakt niet uit waar u woont, onze serviceteams werken door het hele land.

Wat kost een uitbouw van de woonkamer?

De kosten van een prefab uitbouw van een woonkamer zijn in elke situatie weer anders. Vanzelfsprekend wilt u wel van tevoren weten waar u aan toe bent. Bereken het eenvoudig zelf met onze offertemodule. Heeft u vragen of wilt u meer informatie: neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

bereken uw uitbouw!

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down