Aanbouw Eindhoven

De voordelen van een prefab aanbouw

Een prefab aanbouw is snel, makkelijk en voordelig. Prefast plaatst binnen 5 dagen uw aanbouw, zonder grote investeringen en lange wachttijden. Bovendien kunt u bij Prefast kiezen uit verschillende maten, materialen en afwerkingen, zodat uw aanbouw perfect aansluit op uw wensen en stijl. Zo geniet u snel van meer ruimte en comfort in uw woning.

Aanbouwen in Eindhoven

Prefast heeft al vele aanbouwen geplaatst in Eindhoven en omgeving. Of het nu gaat om een extra kamer, een badkamer of het vergroten van je keuken/eetkamer, Prefast staat voor kwaliteit en service. Bekijk onze voorbeelden en ontdek de mogelijkheden!

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

Waardeverhoging van uw woning

Een aanbouw van Prefast verhoogt niet alleen het comfort en de waardering van uw woning, maar ook de waarde ervan. Een aanbouw is een investering in uw toekomst en kan uw woning op termijn meer opbrengen. Laat u verrassen door de mogelijkheden van Prefast.

Experts in aanbouwen

Prefast gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en heeft een team van vakmensen die zorgen voor een perfecte afwerking. Of het nu gaat om het dak, de wanden of de vloer, u kunt rekenen op de beste kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast biedt Prefast een uitgebreide garantie en service na levering.

Stel uw aanbouw samen in onze configurator

Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van Prefast. Stel uw aanbouw samen in onze configurator en ervaar hoe eenvoudig en snel u meer ruimte en comfort in uw woning kunt realiseren. Prefast, de specialist in aanbouwen in Eindhoven.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down