Uitbouw keuken

Denkt u aan uitbouw van uw keuken, maar ziet u op tegen weken- of maandenlang bouwvakkers over de vloer, met de bijbehorende herrie, rommel en stof? Prefast biedt u een perfecte oplossing: een prefab uitbouw van uw keuken. In slechts 5 dagen realiseren wij een uitbouw van uw keuken, van superieure kwaliteit.

Waarom uw keuken uitbouwen?

De belangrijkste reden voor een uitbouw is vaak het vergroten van de werk- en leefruimte in de keuken. Meer ruimte betekent meer kook- en woongenot. Daarnaast is een uitbouw van uw keuken om nog meer redenen zeer praktisch. U kunt bijvoorbeeld meer en grotere keukenapparatuur plaatsen, een ruime, aparte eethoek maken, een keukeneiland plaatsen en nog veel meer.

Een uitbouw van uw keuken biedt naast meer ruimte nog veel meer voordelen. Uw keuken uitbouwen is namelijk een uitstekende investering die zichzelf terugverdient. Een win-winsituatie: verkoopt u de woning, dan levert deze aanzienlijk meer op met de keukenuitbouw. Blijft u in uw woning, dan geniet u jarenlang van meer ruimte en meer kook- en woonplezier.

De voordelen van een prefab uitbouw van uw keuken

  • We realiseren de uitbouw van uw keuken in 5 dagen. U heeft dus niet weken of zelfs maandenlang bouwactiviteiten, met bijkomende stof en lawaai in huis.
  • Voor uw keukenuitbouw gebruiken wij uitsluitend onderdelen en materialen van superieure kwaliteit.
  • Een uitbouw van uw keuken van Prefast is gegarandeerd onderhoudsarm en duurzaam.
  • De isolatiewaarde van de uitbouw is zeer hoog.
  • U krijgt bij ons standaard 10 jaar garantie op de uitbouw van uw keuken.
  • Oplevering naar uw eigen wensen: u stelt de uitbouw van uw keuken eenvoudig en snel zelf op maat zelf samen.

De voordelen van prefab bouwen

Bij Prefast gaan snelheid en kwaliteit hand in hand. Prefast was de eerste in Nederland met prefab uitbouw. Met veel ervaring en vakkennis hebben wij het concept van prefab uitbouw geperfectioneerd. Ons goed op elkaar ingespeelde team van specialisten realiseert voor u gegarandeerd een keukenuitbouw van topkwaliteit. In vijf dagen! Honderden tevreden klanten gingen u voor. Laat u inspireren en bekijk hier een groot aantal voorbeelden van onze opgeleverde projecten.

Wat kost een uitbouw van een keuken?

Bent u benieuwd naar de kosten van een uitbouw van uw keuken? U berekent eenvoudig de prijs vooraf met onze offertemodule. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.

bereken uw uitbouw!

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down