Uitbouw Amsterdam

Bent u op zoek naar meer ruimte in uw huis?

Dan is een uitbouw wellicht iets voor u. Bij Prefast, dé uitbouwspecialist in Amsterdam, plaatsen we uw uitbouw binnen 5 dagen. In deze tekst gaan we dieper in op de voordelen van een uitbouw, de vergunningen die nodig zijn in Amsterdam, voorbeelden van uitbouwen die we al hebben geplaats en nog veel meer!

De voordelen van een uitbouw

Een uitbouw biedt tal van voordelen. Zie hier een aantal van deze voordelen:

 • Creëert meer ruimte in uw huis, wat zorgt voor extra wooncomfort
 • De uitbouw kan helemaal naar uw wens worden aangepast
 • Zorgt voor een serieuze verhoging in de waarde van uw woning
 • Geeft uw huis een frisse, moderne uitstraling
 • Geeft u benodigde ruimte zonder dat u hoeft te verhuizen

Kortom, een uitbouw biedt tal van voordelen en kan uw woongenot aanzienlijk vergroten. Bij Prefast helpen we u graag bij het realiseren van uw droomuitbouw in Amsterdam, zodat u snel kunt genieten van uw extra leefruimte.

 

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

Vergunning nodig in Amsterdam?

Voor het plaatsen van een uitbouw heeft u in Amsterdam vaak een vergunning nodig. Dit is afhankelijk van de grootte van de uitbouw en de locatie van uw woning. Bij Prefast helpen we u graag bij het aanvragen van de benodigde vergunningen indien deze nodig zijn, toch is een vergunning niet altijd nodig, neem contact met ons op en wij kunnen u hier over informeren.

Voorbeeld uitbouwen die geplaatst zijn in Amsterdam

Bent u benieuwd naar voorbeelden van uitbouwen die we in Amsterdam hebben geplaatst? Bij Prefast hebben we al vele tevreden klanten geholpen met het realiseren van hun droomuitbouw. Kijk gerust bij onze portofolio om ons werk te bekijken of om inspiratie op te doen

De voordelen van een prefab uitbouw in Amsterdam

Bij Prefast werken we met ‘’prefab’’ uitbouwen. Een aantal voordelen van onze prefab uitbouwen in Amsterdam zijn:

 • Sneller te plaatsen dan een traditionele uitbouw, waardoor u minder lang overlast heeft van de werkzaamheden
 • Vaak voordeliger dan een traditionele uitbouw, omdat de productie in de fabriek plaatsvindt en er minder materiaalverspilling is
 • Vaak van hoogwaardige kwaliteit, omdat deze onder gecontroleerde omstandigheden wordt geproduceerd
 • Minder afhankelijk van weersomstandigheden, omdat de uitbouw in de fabriek wordt gemaakt
 • Eenvoudig aan te passen aan uw wensen en eisen
 • Prefab uitbouwen zijn vaak duurzaam geproduceerd


Al met al proberen wij u zo min mogelijk overlast te bezorgen en zo snel mogelijk van uw kwalitatieve uitbouw te laten genieten.

 

De mogelijkheden van een Uitbouw bij Prefast

Bij Prefast heeft u diverse mogelijkheden als het gaat om het samenstellen van uw uitbouw in Amsterdam. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren, kozijn indelingen en afwerkingen. Ook bieden we diverse opties, zoals een lichtstraat of een schuifpui. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw wensen en budget passen.

Het proces van Prefast

Bij prefast maken we gebruik van een gestroomlijnd proces, dit om u zo snel mogelijk van uw uitbouw te voorzien en zo min mogelijk overlast te creëren. Zie hier een typisch proces van aanvraag tot plaatsing.

 • Offerteaanvraag
  Het proces begint met het invullen van onze snelle offertemodule. Hier kunt u uw wensen en eisen doorgeven, waarna u online een indicatieprijs ontvangt voor uw uitbouw.
 • Adviesgesprek
  Tijdens het adviesgesprek komen we bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken en de situatie ter plaatse te bekijken. We geven u advies op maat en denken met u mee over de mogelijkheden en de uitvoering van uw uitbouw.
 • Definitieve aanbieding
  Op basis van het adviesgesprek stellen we een definitieve aanbieding op, waarin alle details van uw uitbouw zijn opgenomen. Hierin vindt u onder andere de prijs, de specificaties en de planning van uw uitbouw.
 • Vergunning
  Indien noodzakelijk regelen wij ook de vergunning voor uw uitbouw. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunnen we snel aan de slag.
 • Prefabricage
  Als alle details zijn besproken en de vergunning is geregeld, starten we met de prefabricage van uw uitbouw. Deze wordt in onze eigen fabriek op maat gemaakt, zodat deze naadloos aansluit op uw wensen en eisen.
 • Plaatsing en afwerking
  Als de uitbouw gereed is, plannen we de plaatsing en afwerking in. Dit gebeurt altijd in nauw overleg met u, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. We plaatsen de uitbouw binnen 5 dagen en zorgen voor een perfecte afwerking, zodat u direct kunt genieten van uw extra leefruimte.

 

Stel uw uitbouw samen in onze configurator

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van een uitbouw bij Prefast? Dan nodigen we u graag uit om uw uitbouw samen te stellen in onze configurator. Hiermee kunt u stap voor stap uw wensen doorgeven, zodat we een offerte op maat kunnen maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u snel genieten van uw extra leefruimte.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down