Aanbouw in Capelle aan Den IJssel

Uitbouw in Capelle aan Den IJssel

In Capelle aan den IJssel hebben wij een uitbouw geplaatst voor Javier Wanga. Wij hebben hem gevraagd naar zijn ervaring met Prefast.
1.    Waarom wou u graag een uitbouw?
Door een gezinsuitbreiding hadden we meer woonruimte nodig, deze woonruimte wouden we graag op een efficiënte manier creëren. Een nieuwe woning was een te grote stap daarom kozen we voor een uitbouw.
2.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
Qua prijs was Prefast gelijk aan alle concurrenten en daarbij deed de kwaliteit die geleverd zou worden er niet voor onder. Daar komt nog bij dat een uitbouw van Prefast natuurlijk binnen 5 dagen wordt geplaatst.
3.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Perfect in het voortraject zijn we enorm goed behandeld en de heren die bij ons thuis de uitbouw kwamen plaatsen deden alles in goed overleg. Kortom prima.
4.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
Ja absoluut!
5.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw?
Jazeker ik geniet absoluut van de uitbouw, op een paar kleine dingen na kan ik me niet voorstellen dat het beter had kunnen gaan.
6.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Ja er kwamen wat scheurtje op de breuklijn van ons huis met de uitbouw, ik moest zelf initiatief nemen om iemand van Prefast langs te laten komen. Het was beter geweest als Prefast zelf na een periode een check van de uitbouw zou komen uitvoeren. Desalniettemin is dit wel goed opgelost.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-downarrow-leftarrow-right