Uitbouw Haarlem

Op zoek naar een snelle en professionele uitbouw in Haarlem?

Maak kennis met Prefast! Ons team van uitbouwspecialisten plaatst uw uitbouw binnen vijf dagen, zodat u snel kunt genieten van extra ruimte en comfort in uw huis. In deze tekst ontdekt u meer over de voordelen van een uitbouw, onze mogelijkheden en voorbeelden van uitbouwen die we geplaatst hebben in Haarlem.

De voordelen van een uitbouw in Haarlem

Een uitbouw biedt diverse voordelen, zeker in een drukbevolkte stad als Haarlem. U creëert meer leefruimte, waardoor u niet hoeft te verhuizen naar een grotere woning. Bovendien vergroot u de waarde van uw huis, wat interessant is voor eventuele toekomstige verkoop. Andere voordelen van een uitbouw in Haarlem zijn:

 • Meer daglicht: een uitbouw zorgt voor meer daglicht in uw woning, waardoor u ook 's avonds nog kunt genieten van de mooie omgeving van Haarlem.
 • Meer ruimte: of u nu een extra slaapkamer, werkkamer of woonkamer wilt, met een uitbouw creëert u deze extra ruimte.
 • Comfortabel: een uitbouw isoleert goed, waardoor u altijd comfortabel kunt wonen in uw uitbouw in Haarlem.

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

Voorbeelden uitbouwen die geplaatst zijn in Haarlem

Benieuwd naar de mogelijkheden van een uitbouw in Haarlem? Prefast heeft al diverse uitbouwen geplaatst in de stad. Bekijk gerust onze voorbeelden voor inspiratie of om ons werk te bekijken. een paar voorbeelden van wat wij kunnen realiseren zijn:

 • Een uitbouw met glazen dak: extra veel daglicht en een moderne uitstraling.
 • Een uitbouw met openslaande deuren: geniet van een extra buitenruimte.
 • Een uitbouw met vloerverwarming en kleine kozijnen: u kunt zelf de kozijn indeling regelen!

Vergunning nodig in Haarlem?

Voor de meeste uitbouwen in Haarlem is een vergunning nodig. Bij Prefast nemen we u deze zorg uit handen en regelen we de vergunningaanvraag voor u. We kennen de regelgeving in Haarlem en weten precies welke vergunningen nodig zijn. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe uitbouw in Haarlem.

 

De voordelen van een prefab uitbouw in Haarlem

Bij Prefast werken we met prefab uitbouwen. Dat betekent dat we uw uitbouw in onze eigen fabriek produceren en binnen enkele dagen bij u in Haarlem plaatsen. Prefab uitbouwen bieden diverse voordelen ten opzichte van traditionele uitbouwen:

 • Snelle plaatsing: prefab uitbouwen zijn snel te plaatsen, omdat ze vooraf geproduced zijn in onze eigen fabriek. (binnen 5 dagen!)
 • Minder overlast, door de snelle plaatsing heeft u zo min mogelijk last van het proces.
 • Hoge kwaliteit: omdat we uw uitbouw in onze eigen fabriek produceren, hebben we meer controle over de kwaliteit van de materialen en de afwerking.
 • Maatwerk: ook al produceren we uw uitbouw in onze eigen fabriek, we kunnen de uitbouw precies op maat maken zodat deze naadloos aansluit bij uw woning en uw wensen.

De mogelijkheden van een uitbouw bij Prefast

Bij Prefast bieden we diverse mogelijkheden voor uw uitbouw in Haarlem. Zo kunt u kiezen voor een moderne uitbouw met veel glas en een strakke uitstraling, of juist voor een klassieke uitbouw die naadloos aansluit bij uw bestaande woning. Daarnaast bieden we verschillende opties voor de afwerking, zoals:

 • Vloerverwarming: geniet altijd van een aangename temperatuur in uw uitbouw.
 • Elektrische zonwering: houd de zon buiten op warme zomerdagen.
 • Lichtkoepel: Ook wel lichtstraat genoemd, zorgt voor extra daglicht in uw uitbouw.

En nog veel meer, bekijk de mogelijkheden vandaag nog in onze configurator!

Stel uw uitbouw samen in onze configurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitbouw in Haarlem? Stel uw uitbouw eenvoudig samen in onze configurator. Hierin kunt u alle opties aangeven en een prijsindicatie ontvangen. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat. Kies voor Prefast en geniet snel van uw nieuwe uitbouw in Haarlem!

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down