Aanbouw Amsterdam

Welkom bij Prefast, dé aanbouwspecialist in Amsterdam

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om binnen 5 dagen een aanbouw in Amsterdam te laten plaatsen. Met ons team van vakmensen en onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw wensen te realiseren. Bent u op zoek naar een kwalitatieve aanbouw in Amsterdam? Lees dan verder!

Voordelen van een prefab aanbouw

Een prefab aanbouw biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele bouwmethodes. Zo is een prefab aanbouw sneller te plaatsen en is de kwaliteit beter te waarborgen. Prefab aanbouwen worden namelijk in de fabriek gemaakt en vervolgens op locatie geplaatst. Hierdoor zijn wij in staat om binnen 5 dagen uw aanbouw te monteren dat betekent dus zo min mogelijk overlast voor u!

Naast de vele voordelen van een Prefab aanbouw, zoals de snelle plaatsing en duurzaamheid, biedt een aanbouw in Amsterdam ook een flinke waardeverhoging van uw woning. Een aanbouw is namelijk een investering in uw woning die zich terugbetaalt in de vorm van extra wooncomfort en een hogere verkoopwaarde van uw woning.

Doordat een aanbouw extra vierkante meters toevoegt aan uw woning, stijgt de waarde van uw woning aanzienlijk. Daarnaast wordt uw woning ook aantrekkelijker voor potentiële kopers, wat de verkoopbaarheid van uw woning vergroot. Met een Prefast aanbouw investeert u niet alleen in uw wooncomfort, maar ook in de waarde van uw woning.
Kiest u voor Prefast, dan kiest u voor kwaliteit en comfort.

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

Vergunningen omtrent aanbouwen in Amsterdam

Als u een aanbouw in Amsterdam wilt plaatsen, is het belangrijk om rekening te houden met vergunningen en regels. In Amsterdam gelden specifieke regels omtrent aanbouwen. Zo heeft u in sommige gevallen een vergunning nodig en zijn er bepaalde eisen waar de aanbouw aan moet voldoen.

Als aanbouwspecialist zijn wij op de hoogte van alle regels en vergunningen in Amsterdam. Wij kunnen u dan ook helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen en zorgen dat uw aanbouw aan alle eisen voldoet. gelukkig is een vergunning niet altijd nodig, maar Prefast helpt u graag in het proces wanneer dit wel zo is.

Voorbeelden van aanbouwen die geplaatst zijn in Amsterdam

Benieuwd naar onze eerdere projecten in Amsterdam? Op onze website vindt u diverse voorbeelden van aanbouwen die wij hebben geplaatst. Zo ziet u direct wat de mogelijkheden zijn en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen aanbouw. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het eindresultaat en zullen er dan ook alles aan doen om uw wensen te realiseren.

Mogelijkheden van een aanbouw bij Prefast

Bij Prefast heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden voor uw aanbouw in Amsterdam. Zo kunt u kiezen uit verschillende afmetingen en uitvoeringen, maar ook uit diverse opties en extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een lichtstraat, een schuifpui of vloerverwarming. Bij Prefast kunt u uw aanbouw volledig op maat samenstellen, zodat deze aan al uw wensen voldoet.

Proces wat Prefast hanteert

Bij Prefast hanteren we een zorgvuldig en efficiënt proces voor het plaatsen van uw uitbouw. Hieronder vindt u de verschillende stappen die een gemmideld proces doorloopt:

  • Vul onze snelle offertemodule in en ontvang online een indicatieprijs voor uw uitbouw. Dit geeft u direct een idee van de kosten voor uw project.
  • PREFAST komt graag bij u langs om alles te bespreken en uw wensen in kaart te brengen. Zo kunnen we een passend advies geven en de mogelijkheden bespreken.
  • U ontvangt de definitieve aanbieding op maat, waarin alle kosten en opties zijn opgenomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.
  • Als er een vergunning nodig is voor uw uitbouw, regelt PREFAST deze voor u. Hierdoor hoeft u zelf geen tijd te besteden aan de vergunningsaanvraag.
  • De prefabricage van uw uitbouw vindt plaats in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen we de kwaliteit beter waarborgen en is de plaatsing op locatie sneller te realiseren.
  • Vervolgens vindt de plaatsing en afwerking van uw uitbouw plaats op locatie. Dit gebeurt door ons vakkundige team dat ervoor zorgt dat uw uitbouw binnen 5 dagen geplaatst en afgewerkt is. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe ruimte!

Bij Prefast staan we voor een persoonlijke aanpak en een zorgvuldige werkwijze. We zorgen voor een vakkundige plaatsing en afwerking, waarbij we rekening houden met uw woning en omgeving. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw Aanbouw in Amsterdam.

Stel uw uitbouw samen in onze configurator

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw aanbouw in Amsterdam bij Prefast? Maak dan gebruik van onze handige configurator op de website. Hiermee kunt u stap voor stap uw aanbouw samenstellen en de prijs berekenen. Zo weet u direct wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn!

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down