Uitbouw met lichtstraat in Donten

Uitbouw met lichtstraat in Dronten

In Dronten is een Prefast uitbouw gerealiseerd met een lichtstraat in het dak. Marco Schaik vertelt in een kort interview over zijn ervaring met Prefast.
1.    Waarom wou u graag een uitbouw?
We wilden meer ruimte en licht in de woonkamer, maar we wilden niet verhuizen we wonen namelijk prima.
2.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
We hebben rondgekeken naar verschillende aanbieders zo ook naar traditionele bouwers. Wat ons daar wel erg tegenviel was de bouwtijd van 3 maanden dit was echt wel te veel. Prefast biedt natuurlijk het enorme voordeel dat het binnen 5 dagen een uitbouw plaatst maar daarnaast is de prijs gelijk aan die van de concurrenten.
3.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Verschillend het voortraject ging goed over het ontwerp bijvoorbeeld waren we het snel eens. Bij het plaatsen zijn echter een aantal zaken niet goed gegaan zo is de lichtstraat niet goed gemonteerd en waren er problemen met de schuifpui en de convectorput. Dit is overigens allemaal opgelost en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
4.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
Jazeker de mannen die de uitbouw plaatsten waren zelfs nog eerder klaar.
5.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw?
Ja absoluut, de mensen die de uitbouw kwamen plaatsen waren uitstekende monteurs waar je goed mee kon communiceren en die netjes werkten. Onze uitbouw is nog in de begintijd van Prefast gebouwd. Er was op dat moment een personeelstekort. Hierdoor liepen enkele zaken niet zoals de bedoeling was, maar over het eindresultaat zijn we zeer tevreden.
6.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Er is een paar keer beloofd dat er zou worden teruggebeld, dit is echter niet gebeurd. Dat is vervelend, uiteindelijk komt het wel goed maar het is een verbeterpunt.

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-downarrow-leftarrow-right