Uitbouw voorkant huis 

Overweegt u een uitbouw aan de voorkant van uw huis? Met een prefab uitbouw van Prefast is er in slechts 5 dagen een uitbouw aan de voorkant van uw huis gerealiseerd. 

Uitbouw voorkant huis: meer leefruimte

Een uitbouw aan de voorkant biedt veel meer leefruimte. Daarnaast vergroot het uw rust en woongenot in huis. Al die extra ruimte aan de voorkant is ook nog eens erg praktisch. Bijvoorbeeld wanneer u grotere meubels wilt of wanneer u een etentje of feestje wilt geven. 

Uitbouw voorkant huis: hogere verkoopwaarde

Een ander voordeel van een uitbouw aan de voorkant van uw huis is dat u de voorkant van uw huis een fraaiere aanblik geeft. Hiermee stijgt ook de verkoopwaarde van uw huis! Een uitbouw aan de voorkant is dus vooral ook een investering die u terugverdient en zelfs meer kan opleveren.

De waarde van uw woning stijgt met een uitbouw

Een bijkomend voordeel van een uitbouw is dat uw woning fors meer waard wordt. Uit de geschiedenis blijkt, dat huizen op de lange termijn altijd in waarde stijgen. Zo heeft u altijd voordeel van een uitbouw: blijft u in uw huis wonen, dan heeft u structureel meer ruimte en woonplezier. Verkoopt u uw huis, dan krijgt u er aanzienlijk meer voor dan zonder uitbouw.

Uitbouw voorkant huis: betere functionaliteit

Een aanbouw kan helpen bij het verbeteren van de functionaliteit van uw huis. Zo kunt u bijvoorbeeld uw keuken vergroten of een extra badkamer toevoegen, waardoor het makkelijker wordt om dagelijkse taken uit te voeren. Bovendien wordt uw woning er ook levensloopbestendiger van! 

 

Uitbouw voorkant huis: persoonlijke touch

Door het bouwen van een aanbouw aan de voorkant van uw huis kunt u ook echt een persoonlijke touch aan het geheel geven. U kunt de aanbouw ontwerpen en bouwen op een manier die past bij uw behoeften en stijl, waardoor het echt uw eigen plekje wordt.

 

Uitbouw voorkant huis: extra inkomen

Als u bijvoorbeeld een extra slaapkamer bouwt, dan kunt u deze verhuren aan anderen en extra inkomsten genereren. Een aanbouw aan de voorkant kan dus ook een extra inkomstenkanaal worden!

Waarom een uitbouw aan de voorkant van uw huis met Prefast?

Niet weken of zelfs maanden bouwvakkers over de vloer en lawaai en stof in huis, maar slechts vijf dagen. Dit zijn de sterkste argumenten om voor een prefab uitbouw te kiezen:

 • We werken met de hoogste isolatiewaarden
 • Alles is gericht op uw wensen en behoeften (er kan heel veel!)
 • We werken met een complete prijs, geen verborgen kosten dus.
 • Prefab is net zo onderhoudsarm als een normale uitbouw aan de voorkant
 • U krijgt 10 jaar garantie bij ons
 • Minimale geluidsoverlast in de buurt
 • We leveren in heel Nederland
 • Wij doen het sloopwerk voor u! 
 • U hoeft niet tijdelijk te verhuizen

Onze werkwijze

Wij realiseren uw uitbouw aan de voorkant binnen vijf dagen, inclusief afwerking en installatiewerk. We beperken de overlast voor uw huishouden - en voor de buren - tot een minimum. De stappen van onze werkwijze op een rij:

 • Vul simpel en snel onze offertemodule in en ontvang een indicatieprijs voor uw uitbouw.
 • Prefast komt bij u langs om alles door te spreken.
 • U ontvangt de definitieve aanbieding met een complete en transparante prijs, gegarandeerd zonder verborgen kosten.
 • Prefast regelt – indien noodzakelijk – een vergunning.
 • Prefast prefabriceert uw uitbouw.
 • Plaatsing en afwerking van de uitbouw in 5 dagen.

Het maakt niet uit waar u woont, onze serviceteams werken door het hele land.

Wat kost een uitbouw aan de voorkant?

De kosten van een prefab uitbouw aan de voorkant is in elke situatie weer anders. Vanzelfsprekend wilt u wel van tevoren weten waar u aan toe bent. Bereken het eenvoudig zelf met onze offertemodule. Heeft u vragen of wilt u meer informatie: neem gerust contact met ons op via onze contactpagina.bereken uw uitbouw!

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down