De voordelen en mogelijkheden van een houten uitbouw

22 januari 2024

Een houten uitbouw is een snelle, efficiënte manier om je huis uit te breiden. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen en mogelijkheden van zo’n houten uitbouw? Waarom zou je ervoor kiezen? We leggen je het hieronder uit.

Snelle bouwmethode

Een van de grootste voordelen van een houten uitbouw van Prefast, is de ongeëvenaarde snelheid van het bouwproces. Dit wordt mogelijk gemaakt door onder andere ons geavanceerde prefab bouwsysteem. In plaats van maandenlang te wachten op traditionele bouw, realiseren wij jouw uitbouw in slechts 5 dagen. Door te kiezen voor een houten uitbouw verloopt het productieproces ook vele malen sneller.

Goedkopere bouwmethode

Naast snelheid biedt een houten uitbouw aanzienlijke kostenbesparingen. Door de geoptimaliseerde productiemethode in onze fabriek en de efficiënte montage op locatie, kunnen we de totale kosten van jouw uitbouw aanzienlijk verminderen. Met een houten uitbouw worden deze kosten zelfs nog lager.

Flexibel maatwerk met een Houten uitbouw

Een ander kenmerkend voordeel van onze houten uitbouwen is de ongekende flexibiliteit in ontwerp en aanpassingen. Of je nu een moderne, strakke uitstraling verkiest of juist een meer traditionele stijl wenst, een houten uitbouw biedt de mogelijkheid tot volledige aanpassing aan jouw esthetische voorkeuren.

Voorbeelden van Houten Uitbouwen.

Wij hebben al tien tallen houten uitbouwen geplaatst door heel Nederland. Hier zie je enkele voorbeelden van de houten uitbouwen die we geplaatst. 

Meer voorbeelden van uitbouwen vind je hier.

Circulaire materialen

Bij PREFAST hechten we waarde aan duurzaamheid en verantwoord bouwen. Daarom maken we gebruik van circulaire materialen in onze houten uitbouwen. Door hergebruik en recycling verminderen we de ecologische voetafdruk van het bouwproces. Zo draag je niet alleen bij aan een groenere toekomst, maar geniet je ook van een uitbouw die in harmonie is met de natuur.

Uitbouwen van zijkant woning

Comfort in elk seizoen

Een goed geïsoleerde woning biedt comfort en energiebesparingen. Een houten uitbouw blinkt uit in isolatie; het houdt goed de warmte vast. Dit resulteert in aangename temperaturen gedurende alle seizoenen.

Waarom PREFAST?

Complete prijs: geen verborgen kosten!

Transparantie is voor ons essentieel. Bij PREFAST ontvang je een complete prijs voor jouw uitbouw, zonder verborgen kosten achteraf. Deze kun je direct berekenen in onze configurator. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent, en kom je niet voor verrassingen te staan.

Hoog afwerkingsniveau, onderhoudsarm

Onze houten uitbouwen worden met de grootste zorg vervaardigd, met oog voor detail en kwaliteit. Het resultaat is een uitmuntend afwerkingsniveau, waarbij we streven naar een onderhoudsarme oplossing, zodat jij zorgeloos van je nieuwe ruimte kunt genieten.

Landelijke plaatsing en 10 jaar garantie

Of je nu in het noorden of het zuiden van Nederland woont, PREFAST staat voor je klaar. We plaatsen uitbouwen door het hele land. Bovendien bieden we 10 jaar garantie op onze constructies, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je uitbouw.

Serviceteams actief in heel het land

Onze toegewijde serviceteams staan paraat in heel Nederland om eventuele vragen of zorgen na de installatie snel en efficiënt op te lossen. Bij PREFAST streven we naar langdurige tevredenheid van onze klanten.

Ontdek de configurator

Ben je overtuigd van de voordelen van een houten uitbouw van PREFAST? Ga dan naar onze configurator en begin met het samenstellen van jouw ideale houten uitbouw.

Misschien vind je dit ook interessant

Wij zijn Frank en Andreas van Prefast.

Wij nemen de telefoon op. Wij beantwoorden uw e-mails. Samen met u bespreken wij de mogelijkheden voor de uitbouw waarvan u droomt.

Wij horen graag van u!

chevron-down