Weer een Prefast uitbouw in Haarlem. Een enorme uitbreiding van de woonkamer! Hoe de Prefast uitbouw is bevallen leest u hieronder in het interview met de familie Westra.

 

1.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
Wij hadden een strakke deadline om de hele bouw te realiseren. Bij Prefast zat er ongeveer 2,5 maand wachttijd tussen de bestelling en levering. Daarnaast was het een voordeliger oplossing dan een bakstenen uitbouw door de aannemer.
 
2.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Super, de communicatie verliep soepel en gemakkelijk en er werd goed meegedacht in bijvoorbeeld de keuze van materialen. Wij waren erg tevreden over de snelheid van dit traject.
 
3.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
Ja, binnen 5 dagen is de uitbouw gerealiseerd.
 
4.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw zo ja waarom?
Jazeker, ik ben zelfs al gebeld door iemand in Haarlem voor een referentie. Daarnaast krijgen we veel bezoek en die zijn ook erg enthousiast over de uitbouw. 
 
5.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Wij wonen in een hoekwoning. De afwerking naar de buren toe is daarbij een belangrijk punt. Tussen de aannemer en prefast was wat verwarring over wie waar verantwoordelijk voor was. Dit is uiteindelijk opgelost, maar het was beter geweest als dit van te voren was afgestemd.