Product:
Prefab aanbouw
Kozijn:
Kunststof
Plaats:
Abcoude, Utrecht
Bouwtijd:
5 dagen
Buitenbekleding:
Metselwerk

Wij hebben de bewoners van deze aanbouw, gevraagd naar hun ervaring met prefast. Lees het interview hieronder!


1.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
We hebben uitgebreid aanbieders vergeleken, Prefast was verreweg de snelste. Aangezien wij kleine kinderen hebben zagen we het niet zitten om lang in de rommel te zitten. Daarbij hadden ze dezelfde prijs als de goedkoopste traditionele aanbieder. Geen moeilijke keuze dus!
 
2.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Heel goed, ik ben heel tevreden! Via de website heb ik een offerteaanvraag gedaan, en vanaf dat moment is het eigenlijk soepel verlopen.
 
3.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
Dat is niet gelukt maar dat lag niet aan Prefast. Er lag namelijk een dieseltank van maar liefst 300 liter in de tuin, op het moment dat de 1e heipaal de grond in ging knalde die direct op deze tank. Deze tank moest verwijderd worden, daarom liep het bouwproces vertraging op. Nadat de tank was verwijderd kon de uitbouw worden geplaatst, dit duurde één dag langer, maar dat kwam door de vloerverwarming en dat was ook aangegeven.
 
4.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw?
Jazeker, ik ben heel tevreden. En dat komt door de eerder genoemde punten zoals het klantencontact, en de prijs in verhouding met de snelheid en de kwaliteit.
 
5.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Nee eigenlijk niet, de volgende keer zou ik als ik een aanbouw liet plaatsen zoveel mogelijk door 1 aannemer laten doen. Maar voor Prefast niets dan lof!