Aanbouw in Zuid-Holland, Leiderdorp

Wij hebben een kort interview met Meneer Beekhuizen gehouden en gevraagd hoe zijn ervaring is geweest met Prefast. 

1.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
Het concept van Prefast sprak ons erg aan, en dan vooral de snelheid waarmee de uitbouw geplaatst kon worden. Ik zag veel technisch voordeel in het feit dat de uitbouw in 1 keer staat en dat zodoende het hout en andere materialen niet beschadigd kunnen worden door weersomstandigheden gedurende een bouwperiode. Wat ons ook erg beviel was de module op de site waar je kon zien hoe de uitbouw eruit kwam te zien en waarbij je direct een prijsindicatie kreeg. Hier bovenop had Prefast een keurige prijs voor zijn uitbouw.    
 
2.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Keurig, de stappen werden mij goed uitgelegd en ik was altijd goed op de hoogte als er mensen kwamen werken. Kortgezegd ik ben goed geïnformeerd vanaf de start tot en met de oplevering van de uitbouw.      
 
3.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
Zeker in ons geval ging het zelfs nog sneller aangezien de uitbouw in zijn geheel achter onze woning is gezet, er is bij ons namelijk geen doorbraak gemaakt de muur tussen de woning en de uitbouw is intact gebleven.             
 
4.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw zo ja waarom?
Jazeker, sterker nog ik heb het al een aantal keren gedaan. Ik heb verschillende mensen in Leierdorp al doorverwezen naar Prefast en dat heeft in ieder geval tot een extra Prefast uitbouw in Leierdorp geleid.
 
5.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Wellicht dat jullie op de website nog een pagina kunnen aanmaken waarop je tips geeft aan jullie klanten over het onderhouden van hun uitbouw. Bijvoorbeeld hoe houd ik de kozijnen mooi schoon of de steen strips in een goede staat.