uitbouwen

Uw woning laten uitbouwen?

Uw woonkamer uitbouwen, een ruimere keuken, een speelkamer, of gewoon meer leefruimte. Een uitbouw maakt het mogelijk! Uw woning uitbouwen zorgt voor meer leefcomfort en waardestijging van het huis. Prefast maakt uitbouwen mogelijk binnen vijf dagen! Wekenlang bezig zijn met verbouwen in uw woning is dus niet meer nodig! Een uitbouw is een enorme aanwinst voor uw huis en uw leefcomfort.

Waarom uitbouwen met Prefast?

 • Helder en deskundig advies

 • Hoog afwerkingsniveau, onderhoudsarm

 • Complete uitbouw in 5 dagen

 • Wij plaatsen uitbouwen in heel Nederland

 • Zeer hoge isolatiewaarde

 • 10 jaar garantie

 • Alles naar uw wens en stijl

 • Serviceteams actief in heel het land

 • Complete prijs: geen verborgen kosten!

Prefast plaats zijn uitbouwen door heel Nederland

 

Prefast plaats uitbouwen door heel Nederland. Waar u ook woont wij kunnen u dus helpen!

 1. Stel uw uitbouw samen in onze configurator, vraag een offerte aan en beantwoord een korte vragenlijst, als u achteraf nog vragen heeft kunt u terecht bij onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

 2. Na het samenstellen van uw droom uitbouw wordt deze geproduceerd in de fabriek, in overleg met Prefast kunt u een kijkje komen nemen in de fabriek om te zien hoe dit proces in z’n werk gaat.

 3. Als de uitbouw klaar is wordt bij u thuis voorbereidend werk gedaan, dit bestaat uit het plaatsten van betonen poeren, het uitgraven van de bouwput en het weghalen van de buitenmuur.

 4. Als het dan eenmaal zover is wordt de binnenmuur weggehaald en wordt de uitbouw met behulp van een hijskraan op z’n plek gezet.

 5. Als de uitbouw eenmaal op z’n plek staat wordt de connectie tussen het huis en de uitbouw afgewerkt. Als de uitbouw dan klaar is wordt deze opgeleverd.

 
bekijk voorbeelden

Professionele service- en montageteams 

 

Prefast heeft meerdere teams door heel Nederland, deze teams zorgen ervoor dat elke uitbouw tot in de laatste details wordt afgewerkt en uiteindelijk wordt opgeleverd. Omdat Prefast kwaliteits- eisen stelt aan de montage teams wordt tijd nog moeite gespaard om uw uitbouw geheel naar uw wens te maken.

Als er na het uitbouwen van uw woning nog opleverpunten worden geconstateerd wordt dat op de opleverlijst gezet, deze lijst gaat naar het serviceteam. Het serviceteam zorgt ervoor dat de laatste puntjes op de i worden gezet.


Wilt u weten wat een uitbouw voor u gaat kosten? Gebruik onze configurator om uw eigen uitbouw samen te stellen, voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs!

Contact

Bel ons

Stuur ons een e-mail

info@prefast.nl

Locaties

Boekelose Stoomblekerij 49
7548 ED Boekelo
Oosterwerf 4
1911 JB Uitgeest