uitbouw woning

Uitbouw voor woning nodig? Wat houdt dat in?

Bent u aan het zoeken naar een geschikte uitbouw voor uw woning? Bij Prefast helpen wij u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van uitbouwen naar uw wens. Om alles ook naar wens te laten verlopen zorgen wij ervoor dat de uitbouw voor uw woning snel op z’n plek staat, dit houdt in dat u geen weken in de rommel zit. De uitbouw van uw woning wordt door een vakkundig team binnen 5 dagen gemonteerd.

 

 

Uitbouw voor uw woning in 5 dagen

 

Hoe gaat dit allemaal in z’n werk?

 1. Stel uw uitbouw samen in onze configurator, vraag een offerte aan en beantwoord een korte vragenlijst, als u achteraf nog vragen heeft kunt u terecht bij onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

 2. Na het samenstellen van een uitbouw voor uw woning wordt deze geproduceerd in de fabriek, in overleg met Prefast kunt u een kijkje komen nemen in de fabriek om te zien hoe dit proces in z’n werk gaat.

 3. Als de uitbouw klaar is wordt bij u thuis voorbereidend werk gedaan, dit bestaat uit het plaatsten van betonen poeren, het uitgraven van de bouwput en het weghalen van de buitenmuur.

 4. Als het dan eenmaal zover is wordt de binnenmuur weggehaald en wordt de uitbouw aan uw woning geplaatst met behulp van een hijskraan.

 5. Als de uitbouw eenmaal op z’n plek staat wordt de connectie tussen uw woning en de uitbouw afgewerkt. Als de uitbouw dan klaar is wordt deze opgeleverd.

Waarom een woning uitbouw van Prefast?

 

 • Helder en deskundig advies

 • Hoog afwerkingsniveau, onderhoudsarm

 • Complete uitbouw in 5 dagen

 • Wij plaatsen uitbouwen in heel Nederland

 • Zeer hoge isolatiewaarde

 • 10 jaar garantie

 • Alles naar uw wens en stijl

 • Serviceteams actief in heel het land

 • Complete prijs: geen verborgen kosten!

Bekijk voorbeelden!

Professionele service- en montageteams 

 

Prefast heeft meerdere teams door heel Nederland, deze teams zorgen ervoor dat elke uitbouw tot in de laatste details wordt afgewerkt en uiteindelijk wordt opgeleverd. Omdat Prefast kwaliteits- eisen stelt aan de montage teams wordt tijd nog moeite gespaard om uw uitbouw geheel naar uw wens te maken.

Als er na het uitbouwen van uw woning nog opleverpunten worden geconstateerd wordt dat op de opleverlijst gezet, deze lijst gaat naar het serviceteam. Het serviceteam zorgt ervoor dat de laatste puntjes op de i worden gezet.


 

Uw woning uitbouw samenstellen?

 

Wilt u weten hoe een uitbouw voor uw woning eruit komt te zien en wat dat gaat kosten? Gebruik onze configurator om uw eigen uitbouw samen te stellen, voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs! Zij helpen u graag verder om de perfecte uitbouw samen te stellen voor uw woning.

 

Contact

Bel ons

Stuur ons een e-mail

info@prefast.nl

Locaties

Boekelose Stoomblekerij 49
7548 ED Boekelo
Oosterwerf 4
1911 JB Uitgeest