uitbouw huis

Wilt u ook een uitbouw aan uw huis?

Bent u aan het zoeken naar een geschikte uitbouw voor uw huis? Bij Prefast helpen wij u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van uitbouwen naar uw wens. Door gebruik te maken van de laatste technische mogelijkheden zorgen wij ervoor dat de uitbouw snel aan uw huis wordt geplaatst, dit houdt in dat u geen weken in de rommel zit. De uitbouw wordt door een vakkundig team binnen 5 dagen aan uw huis gemonteerd.

 

Uw huis laten uitbouwen door Prefast?

 

 • Alles naar uw wens en stijl

 • Hoog afwerkingsniveau, onderhoudsarm

 • Complete uitbouw in 5 dagen

 • Wij plaatsen uitbouwen in heel Nederland

 • 10 jaar garantie

 • Zeer hoge isolatiewaarde

 • Complete prijs: geen verborgen kosten!

 • Helder en deskundig advies

 • Serviceteams actief in heel het land

Uitbouw aan uw huis binnen 5 dagen

 

Hoe gaat dit allemaal in z’n werk?

 1. Stel uw uitbouw samen in onze configurator, vraag een offerte aan en beantwoord een korte vragenlijst, als u achteraf nog vragen heeft kunt u terecht bij onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

 2. Na het samenstellen van een uitbouw voor uw huis wordt deze geproduceerd in de fabriek, in overleg met Prefast kunt u een kijkje komen nemen in de fabriek om te zien hoe dit proces in z’n werk gaat.

 3. Als de uitbouw klaar is wordt bij u thuis voorbereidend werk gedaan, dit bestaat uit het plaatsten van betonen poeren, het uitgraven van de bouwput en het weghalen van de buitenmuur.

 4. Als het dan eenmaal zover is wordt de binnenmuur weggehaald en wordt de uitbouw aan uw huis geplaatst met behulp van een hijskraan.

 5. Als de uitbouw eenmaal op z’n plek staat wordt de connectie tussen uw huis en de uitbouw afgewerkt. Als de uitbouw dan klaar is wordt deze opgeleverd.

De perfecte uitbouw samenstellen voor uw huis?


Wilt u weten hoe een uitbouw voor uw huis eruit komt te zien en wat dat kost? Gebruik onze configurator om uw eigen uitbouw samen stellen, voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs! Zij helpen u graag verder met het samen stellen van de perfecte uitbouw voor uw huis.

Contact

Bel ons

Stuur ons een e-mail

info@prefast.nl

Locaties

Boekelose Stoomblekerij 49
7548 ED Boekelo
Oosterwerf 4
1911 JB Uitgeest