uitbouwen met lichtstraat

Prefast uitbouwen met lichtstraat?

Jazeker, bij een Prefast uitbouw krijgt u vele opties, één daarvan is een lichtstraat. Een lichtstraat in je uitbouw zorgt voor meer licht in je woning. Als je een slechte lichtinval hebt in je kamer kan een lichtstraat in de uitbouw voor een groot verschil zorgen omdat dan het licht door het dak naar binnen kan komen.  De lichtstraat wordt in de fabriek al gemonteerd op de uitbouw en is dus ook kant-en-klaar voor gebruik als de uitbouw eenmaal staat. 

Verder kan er nog veel worden besproken met betrekking tot de lichtstraat, van verschillende soorten glas naar de kleur van het kozijn. Omdat we veel verschillende mogelijkheden bieden zit er voor iedereen wel een gepaste lichtstraat bij voor op de aanbouw.

Uitbouwen met lichtstraat in 5 dagen

 1. Stel uw uitbouw samen in onze configurator, vraag een offerte aan en beantwoord een korte vragenlijst, als u achteraf nog vragen heeft kunt u terecht bij onze adviseurs, zij helpen u graag verder.
 2. Als uw uitbouw is uitgetekend naar uw wens dan kan de uitbouw worden geproduceerd in de fabriek. 
 3. Als de uitbouw klaar is wordt er eerst bij u thuis voorbereidend werk gedaan zodat de uitbouw in één dag kan worden geplaatst. Het voorbereidende werk bestaat uit het plaatsten van palen als fundament en het uitgraven van de bouwput. 
 4. Een dag voor het plaatsten van de uitbouw wordt de buitenmuur weggehaald.
 5. Als het dan eenmaal zover is wordt de binnenmuur weggehaald en wordt de uitbouw met behulp van een hijskraan op z’n plek gezet.
 6. Als de uitbouw eenmaal op z’n plek staat wordt de verbinding tussen het huis en de uitbouw afgewerkt. Als de uitbouw klaar is wordt deze opgeleverd.

Waarom een uitbouw met lichtstraat van Prefast?

 • Helder en deskundig advies
 • Serviceteams actief in heel het land
 • Hoog afwerkingsniveau, onderhoudsarm
 • Alles naar uw wens en stijl
 • Complete uitbouw met lichtstraat in 5 dagen
 • Wij plaatsen uitbouwen in heel Nederland
 • Zeer hoge isolatiewaarde
 • Complete prijs: geen verborgen kosten!
 • 10 jaar garantie
Bekijk voorbeelden!

De perfecte aanbouw met lichtstraat samenstellen?

Wilt u weten hoe een aanbouw met lichtstraat aan uw huis eruit komt te zien en wat dat gaat kosten? Gebruik onze configurator om uw eigen aanbouw samen te stellen, voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs! Zij helpen u graag verder om een aanbouw samen te stellen die bij u past.

Contact

Bel ons

Stuur ons een e-mail

info@prefast.nl

Locaties

Boekelose Stoomblekerij 49
7548 ED Boekelo
Oosterwerf 4
1911 JB Uitgeest