Prefab aanbouw kosten

Wat gaat een prefab aanbouw voor u kosten?

Iedere woning is anders en iedereen heeft andere wensen, daarom kunnen de kosten van verschillende aanbouwen erg verschillen. Sommige mensen willen graag een groot dakraam en een ander het doet zonder dakraam, maar om erachter te komen wat uw droom aanbouw gaat kosten kunt u deze zelf samenstellen in onze configurator.

 

Professionele service- en montageteams 

 

Prefast heeft meerdere teams door heel Nederland, deze teams zorgen ervoor dat elke aanbouw tot in de laatste details wordt afgewerkt en uiteindelijk wordt opgeleverd. Omdat Prefast kwaliteits- eisen stelt aan de montage teams mag het wat tijd kosten om uw prefab aanbouw geheel naar wens te maken. Als er na het aanbouwen van uw woning nog opleverpunten worden geconstateerd wordt dat op de opleverlijst gezet, deze lijst gaat naar het serviceteam. Het serviceteam zorgt ervoor dat de laatste puntjes op de i worden gezet.

Hoeveel tijd gaat een prefab aanbouw u kosten?

 

Omdat we prefab aanbouwen plaatsen gaat het u niet veel tijd kosten, er komt wel wat voorbereidend werk bij kijken om uit te zoeken wat voor u de beste prefab aanbouw is. Maar als het dan eenmaal zover is dat de aanbouw wordt geplaatst zijn we binnen 5 dagen klaar. Het proces verloopt als volgend:

  1. Stel uw prefab aanbouw samen in onze configurator en zie wat een prefab aanbouw u gaat kosten, vraag een offerte aan en beantwoord een korte vragenlijst, als u achteraf nog vragen heeft kunt u terecht bij onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

  2. Na het samenstellen van uw droom aanbouw wordt deze geproduceerd in de fabriek, in overleg met Prefast kunt u een kijkje komen nemen in de fabriek om te zien hoe dit proces in z’n werk gaat.

  3. Als de prefab aanbouw klaar is wordt bij u thuis voorbereidend werk gedaan, dit bestaat uit het plaatsten van betonen poeren, het uitgraven van de bouwput en het weghalen van de buitenmuur.

  4. Als het dan eenmaal zover is wordt de binnenmuur weggehaald en wordt de aanbouw met behulp van een hijskraan op z’n plek gezet.

  5. Als de aanbouw eenmaal op z’n plek staat wordt de connectie tussen het huis en de aanbouw afgewerkt. Als de aanbouw dan klaar is wordt deze opgeleverd.

Bekijk voorbeelden!

 

Uw prefab aanbouw samenstellen en wat gaat dat kosten?

 

Wilt u weten wat een prefab aanbouw voor uw woning gaat kosten en hoe dat eruit komt te zien? Gebruik onze configurator om uw eigen aanbouw samen te stellen, voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs! Zij helpen u graag verder om de perfecte aanbouw samen te stellen voor uw woning.

Contact

Bel ons

Stuur ons een e-mail

info@prefast.nl

Locaties

Boekelose Stoomblekerij 49
7548 ED Boekelo
Oosterwerf 4
1911 JB Uitgeest