kant en klare aanbouw

Kant en klare aanbouw van Prefast, wat houdt dat in?

Een kant en klare aanbouw is ook wel een prefab aanbouw, dit houdt in dat de gehele aanbouw in één keer wordt gemaakt en op z’n plek gezet. Wij maken kant en klare aanbouwen omdat dit veel tijd scheelt, daar waar je voor een traditionele aanbouw meerdere weken/maanden bezig bent, ben je met een kant en klare aanbouw van Prefast al binnen 5 dagen klaar.

Waarom een kant en klare aanbouw van Prefast

 • Alles naar uw wens en stijl

 • Complete prijs: geen verborgen kosten!

 • Hoog afwerkingsniveau, onderhoudsarm

 • Complete uitbouw in 5 dagen

 • Helder en deskundig advies

 • 10 jaar garantie
 • Zeer hoge isolatiewaarde

Uw

 1. Stel uw kant en klare aanbouw samen in onze configurator en zie wat een kant en klare aanbouw u gaat kosten, vraag een offerte aan en beantwoord een korte vragenlijst, als u achteraf nog vragen heeft kunt u terecht bij onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

 2. Na het samenstellen van uw droom uitbouw wordt deze geproduceerd in de fabriek, in overleg met Prefast kunt u een kijkje komen nemen in de fabriek om te zien hoe dit proces in z’n werk gaat.

 3. Als de kant en klare aanbouw klaar is wordt bij u thuis voorbereidend werk gedaan, dit bestaat uit het plaatsten van betonen poeren, het uitgraven van de bouwput en het weghalen van de buitenmuur.

 4. Als het dan eenmaal zover is wordt de binnenmuur weggehaald en wordt de uitbouw met behulp van een hijskraan op z’n plek gezet.

 5. Als de uitbouw eenmaal op z’n plek staat wordt de connectie tussen het huis en de uitbouw afgewerkt. Als de uitbouw dan klaar is wordt deze opgeleverd.

Bekijk voorbeelden!

 

Professionele service- en montageteams 

 

Prefast heeft meerdere teams door heel Nederland, deze teams zorgen ervoor dat elke uitbouw tot in de laatste details wordt afgewerkt en uiteindelijk wordt opgeleverd. Omdat Prefast kwaliteits- eisen stelt aan de montage teams mag het wat tijd kosten om uw kant en klare aanbouw geheel naar wens te maken. Als er na het uitbouwen van uw woning nog opleverpunten worden geconstateerd wordt dat op de opleverlijst gezet, deze lijst gaat naar het serviceteam. Het serviceteam zorgt ervoor dat de laatste puntjes op de i worden gezet.

 

 

De perfecte kant en klare aanbouw samenstellen?

 

Wilt u weten hoe een kant en klare aanbouw voor uw huis eruit komt te zien en wat dat gaat kosten? Gebruik onze configurator om uw eigen aanbouw samen te stellen, voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseurs! Zij helpen u graag verder om een aanbouw samen te stellen die bij u past.

Contact

Bel ons

Stuur ons een e-mail

info@prefast.nl

Locaties

Boekelose Stoomblekerij 49
7548 ED Boekelo
Oosterwerf 4
1911 JB Uitgeest