U krijgt de definitieve aanbieding

Klaar voor de plaatsing

Aanbouw woning

Een prefab aanbouw wordt compleet in de fabriek, onder de beste condities vervaardigd. Een volwaardige uitbouw wordt met de juiste bouwkundige eigenschappen geheel afgewerkt naar uw woning getransporteerd. Met behulp van een hijskraan en ons gespecialiseerde montageteam wordt de prefab uitbouw op zijn plek gezet.

Complete uitbouw in vijf dagen

Wij kunnen uw woonkamer of keuken binnen vijf dagen uitbouwen inclusief de afwerking en het installatiewerk. Hiermee wordt de overlast voor u als klant en voor uw buren tot het minimum beperkt en kan uw aanbouw van uw woning direct ingericht en in gebruik genomen worden.

Wilt u weten wat de kosten voor een aanbouw zijn? Laat ons vrijblijvend een offerte maken of neem contact op indien u nog vragen heeft.

Van aanvraag tot uitbouw

  1. Vul onze snelle offertemodule in en ontvang online een indicatieprijs voor uw uitbouw
  2. PREFAST komt graag bij u langs om alles te bespreken
  3. U ontvangt de definitieve aanbieding
  4. PREFAST regelt een vergunning, indien noodzakelijk
  5. Prefabricage van uw uitbouw
  6. Plaatsing en afwerking van uw uitbouw in 5 dagen

Referenties

Deze Prefast uitbouw onderscheid zich door zijn prachtige lichtinval en originele en mooie afwerking.
Deze Prefast uitbouw is prachtig verwerkt in de rest van het huis. Door te kiezen voor een underlayment plaat als afwerking heeft het huis een unieke look & feel gekregen.
Binnen vijf dagen heeft Prefast een uitbouw gerealiseerd in Zwanenburg. Lees het interview met de bewoners hier en bekijk de foto's voor het eindresultaat.