Referenties - Prefab Uitbouw

Een mooie functionele uitbouw met houten gevelbekleding. En natuurlijk binnen vijf dagen geplaatst.
Deze Prefast uitbouw onderscheid zich door zijn prachtige lichtinval en originele en mooie afwerking.
Een enorme uitbreiding van de woonkamer voor dit huis in Dronten. En natuurlijk binnen vijf dagen geplaatst.

Deze Prefast uitbouw is prachtig verwerkt in de rest van het huis. Door te kiezen voor een underlayment plaat als afwerking heeft het huis een unieke look & feel gekregen.
Binnen vijf dagen heeft Prefast een uitbouw gerealiseerd in Zwanenburg. Lees het interview met de bewoners hier en bekijk de foto's voor het eindresultaat.
Bijna een verdubbeling van de woonkamer voor dit huis in Hoogvliet.
Weer een Prefast uitbouw in Haarlem. Een enorme uitbreiding van de woonkamer! Hoe de Prefast uitbouw is bevallen leest u hier.
Binnen vijf dagen hebben wij in Nijmegen deze uitbouw gerealiseerd. De ervaring van deze klant kunt u hier lezen.
Deze prachtig ingerichte uitbouw is geplaatst bij familie Mulderij in Brummen.
Product: Prefab aanbouw Plaats: Poortugal, Zuid-Holland Buitenbekleding: Metselwerk Kozijn: Hout Bouwtijd: 5 dagen
In Amsterdam hebben wij binnen 5 dagen, deze uitbouw aan dit prachtige monumentale pand geplaatst.
Deze prachtige aanbouw hebben wij binnen 5 dagen kunnen realiseren in Leusden. Bekijk hier de referentie voor het gehele resultaat.
Deze aanbouw in Abcoude valt op door zijn harmonicadeur.Zodoende kan de tuin doorlopen naar de keuken. Ideaal voor de zomermaanden!
Deze prachtig ingerichte uitbouw, hebben wij binnen 5 dagen geplaatst in Hoofddorp. Wij hebben de bewoner van de uitbouw de heer Kutlu gevraagd naar zijn ervaring met Prefast
In Dronten is een Prefast uitbouw gerealiseerd met een lichtstraat in het dak. Marco Schaik vertelt in een kort interview over zijn ervaring met Prefast
Deze prefab uitbouw is voorzien van een pui met elektrisch bedienbare rolluiken en een kozijn aan de zijkant van de uitbouw.
In Leiden hebben ook een uitbouw geplaatst met een Douglas houten buitenbekleding. Hierbij is het al bestaande zonnescherm herplaatst op de uitbouw. In het dak is een lichtstraat geplaatst waardoor er extra veel daglicht naar binnen kan vallen.
In Almelo hebben we een complete WMO-unit geplaatst. De mantelzorguitbouw is drempelloos aangesloten met de woning.
Wij hebben Peter Bartelsman gevraagd naar zijn ervaring met Prefast.
In Lutjebroek heeft Prefast een uitbouw geplaatst. De uitbouw beschikt over een dakraam en is voorzien van houten gevelbekelding. Ook deze uitbouw is binnen 5 dagen geplaatst.
In Capelle aan den IJssel hebben wij een uitbouw geplaatst voor Javier Wanga. Wij hebben hem gevraagd naar zijn ervaring met Prefast.
Bij familie Duijn is in 5 dagen tijd een Prefast uitbouw neergezet. Wij hebben Stefan Duijn gevraagd naar zijn ervaring met Prefast in dit gehele proces.
Chris Kluiters heeft door Prefast een uitbouw aan een bestaande uitbouw laten plaatsen. Wij hebben een kort interview met hem afgenomen over zijn ervaringen met Prefast.
In onze demo uitbouw in krijgt u een fantastisch beeld van de mogelijkheden en kunnen onze adviseurs uw wensen tot in detail doornemen.
In Leiderdorp hebben we een aanbouw tegen de woning geplaatst waarbij de achtergevel nog volledig is blijven zitten. Op deze manier creëer je een extra ruimte op de begane grond.
In Noordwijk hebben wij een uitbouw geplaatst met een lichtstraat in het dak. Hierdoor komt er extra veel daglicht naar binnen waardoor de kamer ruimer lijkt. Deze uitbouw heeft een kunststoffen pui en is in 5 dagen geplaatst.
In Aalsmeer (Noord-Holland) hebben we aan de achterkant van de woning in 1 week een complete aanbouw geplaatst.
In Groningen hebben wij een uitbouw aan de voorkant van een woning geplaatst. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de woonkamer. Door de twee lichtkoepels in het dak komt er extra veel daglicht naarbinnen waardoor de kamer nog ruimer lijkt. Bij deze uitbouw zitter er kozijnen in de zijkant van de uitbouw.
Deze fraaie prefab uitbouw met houten buitenbekleding hebben wij in 5 dagen gemonteerd bij een klant in Abcoude in de provincie Utrecht. Door de twee lichtkoepels in het dak blijft de woning licht en ruimtelijk.
In Nederhorst den Berg heeft Prefast een uitbouw geplaatst om een grotere bijkeuken en eetkamer te creëeren. De uitbouw is in 5 dagen geplaatst en heeft houten kozijenen.
In één week werd de woonruimte van de bewoners enorm uitgebreid, door in dezelfde week een uitbouw en een dakkapel van Prefast te laten plaatsen.
Het eindresultaat: een ruime woonkeuken met veel daglicht. De aanbouw is in vijf dagen geplaatst en is van alle gemakken voorzien.
In Bilthoven hebben wij een tevreden klant voorzien van een uitbouw met een vierdelige schuifpui.
In Amstelveen hebben wij een aanbouw geplaatst met witte steenstrips en een kunststof pui. Doordat de aanbouw volledig in onze fabriek wordt gebouwd bereiken wij de meest ideale omstandigheden die garant staan voor de beste kwaliteit.
In Poortugaal, nabij Rotterdam, hebben we een prefab uitbouw geplaatst met een kunststof schuifpui en een lichtstraat.
Binnen 5 dagen tijd hebben wij met succes een prefab aanbouw geplaatst in Enschede. De aanbouw is tevens gekoppeld aan de garage en aan de andere zijde voorzien van een houten bekleding.
In Lelystad hebben wij een aanbouw geplaatst met gele steenstrips en een kunststof pui. Lees de ervaring van de klant hier.
Een dakkapel en een aanbouw beiden op dezelfde dag volledig gemonteerd. De landelijke stijl van het huis is extra versterkt door de woning uit te bouwen met een luxe dakkapel en mooie aanbouw van Prefast.
Alweer een mooi voorbeeld in Hengelo van het uitbouwen van een woonkamer in vijf dagen. De extra ruimte die u bij uw woning krijgt is enorm! Kijk voor de uitbouw in Hengelo.
Binnen 5 dagen tijd hebben wij met succes een prefab aanbouw geplaatst in Hengelo. De aanbouw is voorzien van kunststof kozijnen.
Deze houten aanbouw hebben wij binnen een week in Rotterdam geplaatst. De prefab aanbouw is bekleed met onderhoudsarm hout en voorzien van een kunststof schuifpui.