Uitbouw in Almere

Product: Prefab uitbouw
Plaats: Almere, Flevoland
Buitenbekleding: Metselwerk
Kozijn: Kunststof
Bouwtijd uitbouw: 5 dagen

Peter Bartelsman over zijn ervaring met Prefast

 
1.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
Allereerst om de snelheid waarmee de uitbouw geplaatst kon worden. Daarbij zagen de uitbouwen die al waren geplaatst er qua afwerking en materiaal goed uit!
 
 
2.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Heel erg goed, er is een keurige offerte afgeleverd, en de afspraken die werden gemaakt zijn elke keer correct nagekomen.
 
 
3.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
De uitbouw is zelfs binnen 4 dagen opgeleverd.
 
 
4.    Hoe bevalt uw uitbouw tot nu toe?
Heel erg goed, geen scheuren of andere narigheden, hij functioneert zoals die het zou moeten doen. We hadden alleen bij één van de hoeken een lekkage, maar dit hebben we gemeld en toen is keurig een monteur langsgekomen die de lekkage heeft verholpen.
 
 
5.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw zo ja waarom?
Zeker, ik heb vaker een uitbouw laten plaatsen maar dat ging heel wat moeilijker dan Prefast. Ten eerste duurde het natuurlijk veel langer, maar daarnaast was de kwaliteit minder goed en werden afspraken niet goed nagekomen. Zo zouden er een keer 2 dakkapellen op mijn huis staan, maar toen ik uit mijn werk kwam zaten er 2 zeilen over een gat in het dak gespannen.
 
 
6.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Nee alles is keurig afgehandeld en opgeleverd. Ik heb eigenlijk alleen een verbeterpunt voor mezelf. Het kan namelijk wel handig zijn om je buren in te lichten als er een grote kraan in de straat komt.


Woont u in de omgeving Almere en bent u ook op zoek naar een aanbouw? Bereken <a data-cke-saved-href="http://www.prefast.nl/prefab-uitbouw/contact" href="http://www.prefast.nl/prefab-uitbouw/contact" bereken="" de="" kosten="" van="" uw="" aanbouw"="">direct de kosten en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!
Uitbouw met lichtstraat
Uitbouw met lichtstraat
Uitbouw met lichtstraat