Aanbouw woonkeuken Rosmalen

Familie van der Meulen heeft in 2013 een Prefast uitbouw laten plaatsen. Wij hebben gevraagd naar hun ervaring met Prefast. 

Klantervaring van familie van der MeulenBij hun woning te Rosmalen is binnen 5 dagen een woonkeuken bij het huis aangezet.


1.    Waarom heeft u voor een Prefast uitbouw gekozen?
Ten eerste omdat de uitbouw binnen korte tijd kon worden geplaatst. Ten tweede kwam Pieter de verkoper professioneel over. En ten derde viel de prijs voor de uitbouw erg mee.
 
2.    Hoe bent u in het hele traject als klant behandeld bij Prefast?
Vanaf het 1e contact tot en met de uitbouw zijn we goed behandeld. Prefast is niet commercieel-agressief en benaderd je netjes. Verder is het personeel dat komt plaatsen erg beleefd en netjes. Ik heb ook andere ervaringen met bouwvakkers maar dit is echt een verschil van dag en nacht.
 
3.    Is de uitbouw binnen 5 dagen gerealiseerd?
Hij stond er zelfs nog iets eerder, dus de belofte dat de uitbouw binnen 5 dagen zou worden geplaatst is zeker nagekomen.
 
4.    Hoe bevalt uw uitbouw tot nu toe?
Er is 1 keer een lekkage geweest, maar hiervoor is iemand langs gekomen en met een technische oplossing is de lekkage zodoende snel verholpen.
 
5.    Zou u Prefast aanraden voor een uitbouw zo ja waarom?
Ik zou Prefast zeer zeker aanraden, dit komt door hun netheid en accuraatheid waarmee ze te werk zijn gegaan.
 
6.    Heeft u nog verbeterpunten voor Prefast?
Toen de lekkage er was is er een speciaal hoekje geplaatst die de lekkage heeft verholpen. Het is beter om dit hoekje als standaard onderdeel in de uitbouw mee te nemen, maar wellicht dat dit ondertussen al is gebeurd. 
 
Prefab aanbouw in 5 dagen met lichtstraat
Prefab aanbouw in 5 dagen met lichtstraat
Prefab aanbouw in 5 dagen met lichtstraat
Prefab aanbouw in 5 dagen met lichtstraat