Referenties van uw dakkapellenspecialist

In Smilde (Drenthe) hebben we op één dag twee dakkapellen geplaatst. De dakkapellen worden exact ingemeten en vervolgens helemaal in de fabriek gemaakt.
Ook een klassieke dakkapel met gootklossen kan helemaal onderhoudsvrij worden uitgevoerd. Bekijk hier de prachtige afbeeldingen.
In Nieuwveen, een klein plaatsje in Zuid-Holland, heeft Prefast een dakkapel geplaatst met een extreem flauwe dakhelling. Deze dakkapel heeft een strakke uitvoering zonder dakoverstek aan de zijkanten in is in één dag in z'n geheel geplaatst.

In Bedum hebben we op een nieuwbouw woning een dakkapel in kleur geplaatst.
In Westerlee hebben wij deze groene dakkapel geplaatst. Deze dakkapel diende al uitbreiding van een slaapkamer.
Deze dakkapel werd geplaatst om hun nieuwe badkamer te realiseren.
In Deventer hebben we een dakopbouw geplaatst in combinatie met dakkapellen. Hierdoor wordt een complete extra kamer gecreëerd zonder ruimteverlies in de tuin.
In Haren hebben wij een dakopbouw / nokverhoging geplaatst bij een twee buren. Bij deze klanten heeft Prefast het hele proces uit handen genomen, inclusief de vergunning die hiervoor nodig was.
In Bussum hebben we een dakkapel geplaatst met een traditioneel afgewerkte dakrand.
In Zeijen hebben we een oude dakkapel vervangen voor een kunststof dakkapel met zijraam. Hiermee is het extra licht nog veel meer.
In Tolbert hebben wij een dakkapel aan de voorgevel van de woning geplaatst. De dakkapel biedt extra licht en ruimte voor twee slaapkamers.
3 dakkapellen op 1 dag, ook dat kan! Doordat de dakkapel helemaal in de fabriek worden geproduceerd kunnen ook drie dakkapellen op 1 dag worden geplaatst.
In Roden hebben wij een dakkapel aan de voorkant van de woning geplaatst met Keralit-bekleding in de kleur Wijnrood.
Door zowel aan de voor als aan de achterkant een dakkapel te laten plaatsen creëer je extra verdieping op je woning.
Het is het mooist als een dakkapel helemaal aansluit bij de stijl van de woning.
In Assen hebben wij op 1 dag 2 oude dakkapel gesloopt en 2 nieuwe dakkapel geplaatst.
In Hoogkerk in Groningen hebben we een dakkapel in de kleur van de kozijnen van de woning gemonteerd.
In Peize hebben wij een oude dakkapel binnen één dag vervangen voor een nieuwe dakkapel met ook zijramen.
Bekijk hier een aantal foto's van dakkapellen met pannendak.
In één week werd de woonruimte van de bewoners enorm uitgebreid, door in dezelfde week een uitbouw en een dakkapel van Prefast te laten plaatsen.
2 dakkapellen geplaatst op 4 huizen. De buren besloten gezamenlijk een dakkapel te laten plaatsen wat het volgende resultaat opleverde.
Het gelijktijdig plaatsen van twee dakkapel brengt natuurlijk voordeel met zich mee wat wij hebben doorberekend naar de klant.
Een dakkapel helemaal in de stijl van de woning. Met de kleuren en raamindeling is goed gekeken naar de bestaande woning.
In Veendam hebben twee buren besloten samen één grote dakkapel te laten plaatsen.
Een dakkapel kan echt heel veel ruimte opleveren. De dakkapel die wij in Assen hebben geplaatst is daar een mooi voorbeeld van.
Deze dakkapel past precies bij de woning. Door dezelfde kleur te gebruiken als de carport sluit de dakkapel goed aan bij de woning.
In Haren, Groningen hebben wij aan de achterkant van de woning een grote dakkapel geplaatst die extra ruimte biedt voor de slaapkamers en een badkamer.
In Friesland hebben wij twee dakkapellen geplaatst op een landelijke woning in het plaatsje Gorredijk. De ramen van de dakkapellen zijn voorzien van roeden waarmee het landelijke karakter benadrukt wordt.
Een uniek voorbeeld van een dakkapel in Hoogkerk waarbij de zolder tot een volwaardige verdieping is omgetoverd.
Een klant in Winsum heeft samen met hun buren gekozen voor het vervangen van hun bestaande dakkapel. De vorige dakkapel had last van lekkage en reparatie was niet de beste optie in dit geval.
Ook in Pieterzijl, Groningen hebben wij in één dag twee dakkapellen geplaatst. Één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woning.
In Vinkhuizen, Groningen hebben wij aan de achterkant van de woning een prefab dakkapel geplaatst.
In Jubbega hebben we deze dakkapel in één dag geplaatst. Er werd gekozen voor een mooie witte buitenbekleding.
In Oude Pekela hebben wij aan de achterzijde van een woning een onderhoudsvrije dakkapel met rolluik geplaatst.
In één dag twee dakkapellen plaatsen; daar moet je een dakkapellenspecialist voor zijn. Ook in Groningen is het ons gelukt.
Opnieuw een dakkapel welke in één dag volledig geplaatst is op de woning. De klant in Zuidhorn heeft hiermee van het een op het andere moment heel wat ruimte bij de kamer aan.
Prachtige antraciete dakkapel in Groningen. Omdat de dakkapel aan de achterkant van de woning is geplaatst, is een vergunning aanvraag niet nodig geweest.
In Bangeweer in Groningen hebben wij een antraciete dakkapel geplaatst, de benodigde omgevingsvergunning hebben wij ook geregeld.
In Niekerk (Groningen) hebben wij eind november op één dag twee dakkapellen geplaatst. Het is natuurlijk extra voordelig als het plaatsen op één dag kan.
Een nette dakkapel in Assen voorzien van een elektrisch bedienbare rolluik, tijdens de winter in één dag gemonteerd.
Fraaie dakkapel op een dak met erg flauwe dakhelling. Door de flauwe dakhelling wordt er door de dakkapel ontzettend veel ruimte gecreëerd.
In Nieuw-Weerdinge hebben wij op de achterzijde van de woning een dakkapel geplaatst. De dakkapel biedt ruimte aan een nieuwe badkamer en een nieuw toilet.
Grote prefab dakkapel die vanuit de goot is geplaatst. De dakkapel vervangt twee oude dakkapellen en is onderdeel van een nieuwe inrichting van de zolder.
Bekijk hier foto's van dakkapellen met een plat dak.
Een dakkapel en een uitbouw op dezelfde dag geplaatst.
Bekijk hier een aantal binnenfoto's van Prefast dakkapellen.