Zekerheid en garantie op uw dakkapel

PREFAST dakkapellen is lid van BouwGarant wat onze klanten extra zekerheid en garantie biedt bij de aanschaf van een dakkapel. Met PREFAST als BouwGarant-aannemer kunt u rekenen op:

Juiste diploma's & verzekeringen
Een aannemer met het BouwGarant keurmerk word je alleen als je over de juiste diploma's en verzekeringen beschikt. Met uw dakkapellenspecialist PREFAST heeft u daarom met zekerheid de juiste aannemer voor u.

Aantoonbare ervaring
Aannemers met het BouwGarant keurmerk hebben kunnen laten zien dat ze ervaring hebben in de bouw. Prefast is ervaren in het plaatsen en monteren van dakkapellen en kan met de beste aanpak optimaal resultaat geven en u perfect adviseren.

Duidelijke afspraken
Aannemers met dit keurmerk dienen alle afspraken samen met de klant op papier te zetten. Dat gaat van offerte tot en met de oplevering van uw dakkapel. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Garantie
U kient kiezen voor extra zekerheid door een garantie af te sluiten. Mochten wij failliet gaan dan heeft u met de VerBOUWgarantie de zekerheid dat uw dakkapel wordt afgebouwd.

Kwaliteitscontroles
PREFAST wordt regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen aannemers die aan alle eisen van BouwGarant voldoen mogen het keurmerk dragen.

Uitgebreide klachtregeling
Mocht er iets voorgevallen zijn bij de montage van uw dakkapel of bij bijvoorbeeld onze service dan kennen wij een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat.

Geschillencommissie
BouwGarant heeft samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Heet u problemen met uw dakkapel en komt u er samen met ons niet uit dan kunt u terecht, indien u er samen met BouwGarant ook niet uit komt, bij deze onafhankelijke geschillencommissie.