Zekerheid bij uw aanbouw

U heeft als klant extra zekerheid bij PREFAST omdat wij lid zijn van BouwGarant. Met PREFAST als BouwGarant-aannemer kunt u rekenen op:

Juiste diploma's & verzekeringen

BouwGarant geeft enkel de de status "BouwGarant-aannemer" indien men over de juiste diploma's en verzekeringen beschikt.

Uitbouwen van uw huis: aantoonbare ervaring

PREFAST heeft aantoonbare ervaring in de bouw waarmee wij bekend zijn met de juiste aanpak; dit leidt tot het beste resultaat waarmee wij u optimaal over kunnen adviseren.

Garantie op uw aanbouw

U kunt ervoor kiezen om voor extra zekerheid te gaan door een garantie af te sluiten. Mocht PREFAST failliet gaan, dan heeft u met de VerBOUWgarantie de zekerheid dat uw aanbouw wordt afgebouwd.

Kwaliteitscontroles op onze aanbouwen

PREFAST wordt, doordat wij lid zijn van BouwGarant, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen volden mogen het BouGarant-keurmerk dragen.

Uitgebreide klachtregeling

Wij kennen een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat.

Geschillencommissie

Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen opgericht. Mocht u er uiteindelijk met ons niet uitkomen, ook niet na bemiddeling door BouwGarant, dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

Links en documenten